Black Friday marketing

Ecommerce marketing hulp voor Black Friday!

Jouw E-commerce Business klaarstomen voor Black Friday?

Black Friday nadert snel! Op vrijdag 29 november is het weer zover. De koopjesjagers hebben deze datum al lange tijd in hun agenda omcirkeld. Er wordt deze dag volop geshopt, omdat bedrijven speciale aanbiedingen inzetten. Als online retailer kun je niet achter blijven. De cijfers liegen niet. Uit de cijfers van Betaalvereniging Nederland was vorig jaar een stijging te zien van 38% op het aantal iDeal betalingen tussen Black Friday en Cyber Monday en ook het aantal pintransacties groeide met 21%! 

De aanloop naar Black Friday is daarom dé tijd voor jou om al je marketing kanalen goed en volop in te zetten! 

Black Friday marketing

hulp van een online marketeer

Is jouw E-commerce business helemaal klaar voor dit koopfestijn? Zo niet, kan jij wel wat marketing hulp gebruiken? Je kan niet achterblijven. Ik help als Online Marketeer jouw E-commerce business graag klaarstomen voor Black Friday. 

Vul snel onderstaand aanvraagformulier in en benoem waar ik jou mee kan helpen. Je kan me inhuren voor het maken en inzetten van Facebook- of Instagram campagnes, het maken van nieuwsbrieven of het schrijven van teksten voor jouw acties. Meld je nu aan zodat ook jouw business profiteert! 

Uurtarief: €40,- (excl. BTW) of een van te voren afgesproken vast bedrag.

db3f498df9a52f69e4def6c7d9e5e068

Aanvraagformulier