SEO-Optimalisatie

wAT IS SEO en waarom optimaliseren?

SEO optimalisatie staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands simpelweg zoekmachineoptimalisatie wordt genoemd. Waarom zou jij je website moeten optimaliseren voor de zoekmachines? Omdat je op deze manier hoger in Google (en andere zoekmachines) terecht kan komen. Hierdoor kan je organisch (gratis) bezoekers en klanten krijgen! Google hanteert een algoritme waarbij er een waarde wordt toegekend aan je website om je vervolgens hiermee te ranken in de zoekresultaten.  Deze waarde wordt toegekend door het beoordelen van de volgende punten: autoriteit, betrouwbaarheid en expertise. Daarnaast is het van belang om regelmatig interessante en informatieve content te plaatsen. 

 

SEO (zoekmachine) optimalisatie

SEO-Optimalisatie op maat

Ambitieuze en enthousiaste ondernemers help ik graag online groeien. Om jou een SEO pakket op maat te kunnen aanbieden, zal ik eerst een korte gratis analyse uitvoeren. Ik kijk naar verschillende aspecten van jouw website, zoals: de structuur, de meta-desciptions, je huidige ranking etc. Vervolgens ontvang je van mij een voorstel met wat ik voor je zou kunnen betekenen en hoeveel uur ik hier voor nodig heb. We bespreken dan een vast bedrag af of ik factuur op uur-basis. Aan jou de keuze! 

Heb je speciale wensen of acties die je graag direct wilt oppakken? Geen probleem. Deze neem ik graag mee in mijn voorstel. 

Uurtarief: €40,- (exclusief BTW)

SEO KICKSTART PAKKET voor €150,-! (STARTERS)

Ben jij een kleine of startende ondernemer en wil jij je WordPress website optimaliseren om beter zichtbaar en vindbaar te worden in de zoekmachines zoals Google? Maar heb jij zelf niet alle kennis in huis of hier simpelweg geen genoeg tijd voor? Dan help ik je graag op weg met het speciale SEO Kickstart pakket! 

Het SEO Kickstart pakket bestaat uit:

  • De homepage SEO-proof maken (tekst/titels herschrijven, keywords optimaliseren, slug instellen en meta-description invoeren).
  • Google Analytics instellen en koppelen
  • Google Search Console instellen en koppelen
  • Sitemap (aanmaken en) indienen bij Google Search Console
  • Google Mijn Bedrijf instellen (incl. de vindbaarheid in Google Maps)
  • Een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden

Totaalprijs slechts: €150,- (excl. btw)!

Dit Kickstart pakket is naar wens uit te breiden met extra mogelijkheden, zoals andere pagina’s SEO-proof maken, een SSL-certificaat instellen (https/slotje) of content schrijven. Geef je wensen aan in het aanvraagformulier. 

Bekijk Andere diensten: