WordPress onderhoud

WordPress onderhoud

wAarom is wordpress onderhoud nodig?

WordPress is een contentmanagementsysteem, afgekort een CMS-systeem. Het is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat je zonder te veel technische kennis content online kunt plaatsen. Alle CMS-systemen wil je ten alle tijdig veilig en up-to-date houden om hacks en uitval van functies te voorkomen en om ervoor te zorgen dat je website snel blijft. Om deze reden is WordPress onderhoud nodig. 

Naast de veiligheid en snelheid, wil je ook je website up-to-date houden voor je bezoekers en voor de SEO zodat je website beter en vaker wordt gevonden in zoekmachines.  Hiervoor dien je ook onderhoud te plegen aan de looks van de website en content. Plaats regelmatig nieuwe informatie en controleer ook af en toe of er nieuwe en/of betere plugins beschikbaar zijn gekomen. 

Wordpress onderhoud uitvoeren

Aandachtspunten voor technische onderhoud

Een WordPress website heeft voor verschillende onderdelen onderhoud nodig. Hieronder vind je een lijst met de belangrijkste aandachtspunten:

 • Updates van het thema, WordPress en de Plugins. 
 • Back-ups. Worden er automatisch back-ups uitgevoerd via de hosting of moet je dit zelf regelen?
 • Controleren op dode links (404-error pagina’s).
 • Database opschonen 
 • Regelmatig nieuwe content plaatsen. 
 • Spam controleren en opschonen

WordPress aanpassingen (LAY-out)

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat jij al een hele tijd een WordPress website hebt draaien, maar dat je zo nu en dan aanpassingen wilt uitvoeren om je website te verbeteren. Dit is geen technische onderhoud, maar wel onderhoud van je website om deze mooi en schoon te houden. Ook voor aanpassingen kan je bij mij terecht. Zo kan ik je helpen met lay-out aanpassingen, nieuwe content of het toevoegen van nieuwe plugins en mogelijkheden op je website. 

wORDPRESS ONDERHOUD Abonnement - €35,- per maand

Met een WordPress onderhoud abonnement bij CS Digital Support is je website altijd up-to-date en veilig en hoef jij je hier niet meer druk om te maken. 

Het maandelijkse WordPress onderhoud pakket bestaat uit:

 • Het updaten van je thema, het CMS-systeem WordPress en alle plugins. 
 • Het controleren en opschonen van spam. 
 • Het instellen en maken van back-ups, indien dit niet bij de hostingpartij is geregeld. 
 • Controle op dode links, zodat bezoekers altijd op de juiste pagina terecht komen. 
 • Opschonen van de database, zodat onnodige bestanden geen ruimte in nemen en de website langzamer maken. 

Prijs per maand: €35,- (exclusief BTW).

Het abonnement wordt per kwartaal gefactureerd en is maandelijks opzegbaar. Je dit dus nergens aan vast!

Eenmalige aanpassingen

Heb je eenmalige onderhoud acties of lay-out aanpassingen, die je graag door CS Digital Support wilt laten oppakken? Ook hiervoor ga ik graag voor je aan de slag. Eenmalige onderhoud of aanpassingen worden gefactureerd op basis van het uurtarief van €40,- of d.m.v. een van te voren vastgesteld bedrag.

Bekijk Andere diensten: